Епідемії заплановані богами і неминучі в процесі історії. Коли люди стають зіпсованими, вони створюють карму, хворіють і страждають від лих. У такі періоди ті, хто не вірить у богів, вдаються до різноманітних «заходів» [китайською «цо-ши»], щоб знайти рішення. Однак те, що «цо-ши» у китайській мові співзвучне іншому китайському слову, яке означає «помилковий підхід», багато про що каже. В історії було чимало корисних уроків, проте через сучасне атеїстичне мислення китайців, вироблене внаслідок «промивання мізків» злісною компартією Китаю, люди не вірять у богів і не прислухаються до цих уроків.

Насправді епідемії виникають, коли зіпсувалися серця людей, коли знизилися норми моралі, і в людей з'явилася величезна кількість карми. Якщо така епідемія запланована богами, тоді що можна зробити, щоб її зупинити? Це ж воля богів. Деякі люди це розуміють і моляться богам, просячи про захист, але, можливо, це не допоможе. Чому? Тому що серця людей зіпсувалися, і в них так багато карми, настільки багато, що вони повинні бути знищені. Тоді чому їх слід захищати? Люди повинні щиро покаятися перед богами: «У чому я чинив неправильно? Сподіваюся, що мені дадуть шанс виправитися», – тільки в цьому рішення, тільки це панацея.

Але зараз ця епідемія «вірусу КПК» («уханьської пневмонії») виникла з певною метою і спрямована на певних людей. Вона спрямована на знищення тих, хто слідує за злісною партією, і на тих, хто став на її бік. Якщо ви мені не вірите, тоді подивіться: зараз найбільш постраждалі країни – це ті, які тісно пов'язані зі злісною КПК, і те саме стосується окремих людей. То що можна зробити? Тримайтеся подалі від злісної КПК і не підтримуйте її. За нею стоїть червоний демон, що на поверхні діє як бандит, і вона йде на будь-які злочини. Боги починають знищувати її, і всіх, хто її підтримує, буде відсіяно. Якщо ви сумніваєтеся в цьому, просто зачекайте й побачите.

Учні Дафа, які не старанні й кидаються в крайнощі, швидше виправляйтеся й щиро вивчайте Фа та вдосконалюйте себе -– бо ви перебуваєте серед найсерйознішої небезпеки. Усі справжні учні Дафа мають енергію і є тими, хто розкладає карму й знищує мікроби. Вони також служать посланцями спасіння наприкінці останньої кальпи. Усі вони знають, що в процесі порятунку людей і роз'яснення правди треба бути розумними. Нині склалася ситуація, коли в різних районах деякі учні попросили всіх разом відправляти праведні думки на розкладання «вірусу КПК» («уханьської пневмонії»). Але це невірно. Ви тут не для того, щоб змінювати хід історії, а для того, щоб у найнебезпечніші моменти історії рятувати людей. Роз'яснювати правду, допомагати людям виходити з лав КПК та організацій, що їй належать, а також надихати людей щиро повторювати праведні слова, – це панацея і найкраще рішення для порятунку людей. Коли серця людей зміняться на краще, тоді й ситуація зміниться на краще. КПК перебуває в передсмертній агонії і створює великий хаос у суспільстві, щоб завдати людям шкоди. Серця учнів Дафа не повинні тривожитися через прояви хаосу. Учні Дафа мають дотримуватися основ і тільки тоді зможуть крізь хаос ясно побачити ситуацію.

Лі Хунчжи
19 березня 2020 року


Примітка: у текст перекладу можуть вноситися зміни та доповнення, щоб він більш точно відповідав оригіналу. Останню зміну було внесено 6 вересня 2022 року